FORMULA 1

Πως βρέθηκε απέναντι από τον Senna ο Alonso;

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως βρέθηκε απέναντι από τον Senna ο Alonso;

FORMULA 1

Πως βρέθηκε απέναντι από τον Senna ο Alonso;

FORMULA 1

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το ολόγραμμα του Βραζιλιάνου πρωταθλητή με τα χρώματα της McLaren Honda βρίσκεται απέναντι στο Fernando Alonso σημερινό οδηγό της ομάδας. Αυτό έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια συνεργασίας της Tag Heuer με την McLaren.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Μάλιστα συνδυάστηκε με την παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών Tag Heuer – εκ των βασικών χορηγών/μετόχων – της McLaren στη Βαρκελώνη στο  Ισπανικό GP. Παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την οικογένεια Σένα η ανιψιά του αείμνηστου Ayrton, Bianca ενώ την ομάδα της F1 εκπροσώπησε ο Alonso. Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στον Ayrton Senna. Μάλιστα τα ρολόγια φέρουν στο πίσω μέρος και το λογότυπο του ιδρύματος Senna. Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το ολόγραμμα του Senna με το μονοθέσιο και τον ίδιο με τη φόρμα και το κράνος του.

Στα ηχεία ακούστηκε μάλιστα από παλιότερη ηχογράφηση ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής να λέει: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι, λατρεύω την πρόκληση να κερδίσω κάποιον. Όταν έχεις πολύ πίεση το θέμα είναι βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επιθετικότητα και στον υπολογισμό. Να ξέρεις πότε θα ορμήσεις και πότε θα μετρήσεις. Για να πάρεις τον τίτλο χρειάζεται συνδυασμός αυτών των στοιχείων».

Δεξιά από τον Alonso στέκεται η ανιψιά του Senna, Bianca

Advertisement
Advertisement

Ο Alonso που στέκονταν απέναντι από το ολόγραμμα του Σένα συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Ayrton ν’ αγωνίζεται ήταν το είδωλό μου. Θυμάμαι τη εικόνα των ασπροκόκκινων McLaren ν’ αγωνίζονται στην κορυφή τη δεκαετία του ’80 και του ’90.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Tag Heuer γι’ αυτή τη στιγμή».

Ο Alonso με το νέο του ρολόι Tag Heuer

Η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στο Senna περιλαμβάνει δυο βασικές εκδόσεις:

ΤAG Heuer Formula 1 Chronograph Senna Edition
Με διάμετρο 43mm και χρονόμετρο που καταγράφει δέκατα δευτερολέπτου σε γκρι και κόκκινο χρώμα με το Senna ‘S’ στο καντράν και μεταλλικό μπρασελέ.
TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph Senna Edition
Με διάμετρο 44mm και αυτόματο χρονογράφο με λειτουργία ημέρας και μεταλλικό μπρασελέ. Επίσης από τιτάνιο σε απόχρωση του μαύρου και λουράκι από γόμα ελαστικού.