Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πως θα γυρίσει ο Newey;

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα γυρίσει ο Newey;

FORMULA 1

Πως θα γυρίσει ο Newey;

FORMULA 1

Μπορεί ο Adrian Newey να διατηρεί τον τίτλο του επικεφαλής τεχνικού στη Red Bull Racing αλλά οι αρμοδιότητές του έχουν μειωθεί σημαντικά αφού πλέον ηγείται του τμήματος «Ειδικών Project» της αυστριακής εταιρείας. Τι μπορεί όμως να στρέψει ξανά την προσοχή του στην F1;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Την απάντηση δίνει ο συνεργάτης του και επικεφαλής των «ταύρων», Christian Horner. Ο Βρετανός θεωρεί πως οι πιθανές σαρωτικές αλλαγές στους κανονισμούς του 2017, ίσως βοηθήσουν τον κορυφαίο σχεδιαστή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να ανακτήσει το χαμένο ενδιαφέρον του.

Ενδιαφέρον που χάθηκε λόγω της σταθερότητας στους κανονισμούς που έχει ως αποτέλεσμα τα χέρια των «μεγάλων μυαλών» του σχεδιασμού, να παραμένουν «δεμένα».

Advertisement
Advertisement

«Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί το τι θα γίνει με τους κανονισμούς, όμως είναι σαφές πως ο Adrian δεν έχει χάσει τα κίνητρά του. Αν οι κανονισμοί του δώσουν περισσότερη ελευθερία, ίσως να του ανοίξουν την όρεξη και να εμπλακεί περισσότερο . Μπορεί να διανύει μία περίοδο όπου αναζητά νέες προκλήσεις, όμως η καρδιά του εξακολουθεί να χτυπάει για τους αγώνες, είναι παθιασμένος με τη Formula 1», είπε ο 41χρονος Horner στο βρετανικό Autosport.