Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πωλείται η Caterham

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η Caterham

FORMULA 1

Πωλείται η Caterham

FORMULA 1

Σύντομα θα πέσουν τίτλοι τέλους στην Caterham F1 – τουλάχιστον στην μορφή με την οποία γνωρίζουμε την ομάδα από το 2010 που έκανε την είσοδο της στο σπορ. Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της, Tony Fernandes, έχει ήδη βάλει πωλητήριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αιτία είναι φυσικά η αδυναμία της ομάδας με βάσει (πλέον) στο Λίφιλντ της Αγγλίας, να “ανέβει επίπεδο” και να ξεφύγει από την ουρά της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την περασμένη Κυριακή η άλλη πρόσφατη είσοδος στη λίστα συμμετοχών, η Marussia, πανηγύρισε στο Μονακό τους πρώτους της βαθμούς χάρη στην ένατη θέση του Jules Bianchi. Την ίδια ώρα, η Caterham παραμένει στο μηδέν.

Πέρυσι έχασε από τη Marussia τη δέκατη θέση στην τελική βαθμολογία των κατασκευαστών, μαζί και τα χρήματα που αυτή προσφέρει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό ανάγκασε τον Tony Fernandes να δηλώσει πρόσφατα πως αν δεν βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας, θα την πουλήσει. Φαίνεται όμως πως έχει ήδη κινήσει διαδικασίες σχετικά.

Advertisement
Advertisement

Ο επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, δίνει πακέτο την Caterham F1 με την Caterham Cars, έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα 440 εκατομμύρια ευρώ.