Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πιστεύει ακόμα στον Massa η Ferrari

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστεύει ακόμα στον Massa η Ferrari

FORMULA 1

Πιστεύει ακόμα στον Massa η Ferrari

FORMULA 1

Παρά το καλό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Φελίπε Μάσα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στα τελευταία Grand Prix. Παρ’ όλα αυτά, τουλάχιστον… δημοσίως, η διοίκηση της Ferrari εξακολουθεί να τον στηρίζει, αρνούμενη να βάλει φωτιά στις φήμες για αντικατάσταση του. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και τα συνεχή λάθη του και ατυχήματα, σίγουρα δεν βοηθούν την κατάσταση. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος: εδώ η ιταλική ομάδα των στήριζε όταν ήταν πραγματική σκιά του εαυτού του, δεν θα το κάνει τώρα;

“Στηρίζουμε 100% τον Φελίπε. Πάντα έλεγα πως έχουμε πίστη στις ικανότητες του. Ξέρω πως είναι μία κρίσιμη στιγμή, πολύ δύσκολη και πως είναι ο πρώτος που νιώθει απογοήτευση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και να δουλεύουμε σκληρά μαζί του, γιατί τον χρειαζόμαστε ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών, όπου οι διαφορές είναι μικρές”, ανέφερε ο επικεφαλής της Σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι.

Ο 32χρονος που έχει ρόλο επίσημου οδηγού στη Ferrari από το 2006, είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς σε 9 Grand Prix.

Advertisement
Advertisement