Πήρε μπρος η υβριδική μηχανή της Honda | NewsAuto.gr
FORMULA 1

Πήρε μπρος η υβριδική μηχανή της Honda

Οι περισσότερες ομάδες προετοιμάζουν το έδαφος ενόψει των αποκαλυπτηρίων των μονοθεσίων με τα οποία θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, δείχνοντας μας την επίσημη, πρώτη ενεργοποίηση των υβριδικών τους μηχανών. Έτσι και η Scuderia Toro Toro Rosso.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η ιταλική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον video με πλάνα από τις εγκαταστάσεις της στη Φαένζα, εργαζόμενους σε αυτή να δουλεύουν με σηκωμένα μανίκια προετοιμάζοντας την STR13 και καταλήγοντας στην κινητήρια δύναμή της.

Φυσικά δεν μας δείχνουν τα «ευαίσθητα» μέρη της ιαπωνικής υβριδικής μηχανής, μόνο εικόνες από την περυσινή μονάδα, όμως μας αφήνουν να την ακούσουμε. Σε αυτό που και στο video χαρακτηρίζεται ως «…ένα νέο ξεκίνημα», μιας και είναι η πρώτη σεζόν συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η Honda επέστρεψε στη Formula 1 πριν από τρία χρόνια, έχοντας όμως ισάριθμες κάκιστες σεζόν συνεργασίας με τη McLaren, όπου οι ιαπωνικές υβριδικές μηχανές υστερούσαν σημαντικά σε απόδοση και αξιοπιστία. Πράγμα που τόσο η Honda όσο και η Scuderia Toro Rosso ελπίζουν να αλλάξει φέτος με την RA618H.

Ακούστε τη, πατώντας Play…

Log In or Create an account