Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιος δεν ήθελε τον Ricciardo στη Ferrari;

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος δεν ήθελε τον Ricciardo στη Ferrari;

FORMULA 1

Ποιος δεν ήθελε τον Ricciardo στη Ferrari;

FORMULA 1

Ο Daniel Ricciardo σόκαρε τον κόσμο της Formula 1 με την απόφασή του να αφήσει τη Red Bull Racing και να μεταπηδήσει στην εργοστασιακή ομάδα της Renault. Ωστόσο νωρίτερα, φαίνεται πως είχε βρεθεί μία ανάσα από τη Ferrari.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Αυστραλός είχε βρεθεί στο Μαρανέλο και οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες επαφές αλλά τελικά η συμφωνία ναυάγησε. Στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης διέρρευσε πως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος, πως ο «Honey Badger» αξίωνε ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων!

Όταν όμως ο Ricciardo ρωτήθηκε από το Automoto αν αυτός ήταν ο λόγος που δεν ντύθηκε στα κόκκινα, έδωσε μία άλλη, εντελώς διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα διάσταση.

Advertisement
Advertisement

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε. Ποιος είπε πως ζήτησα υπερβολικά χρήματα. Αυτό που έγινε είναι πως κάποιος είπε ‘όχι’ στο να ενταχθώ στην ομάδα. Ποιος; Δεν ξέρω αλλά ίσως υποπτεύομαι…», είπε με νόημα.

Όταν ρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός, απάντησε στο ίδιο ύφος: «Καλή ερώτηση αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε εκείνον. Όπως και να έχει, συζητήσαμε αλλά παράλληλα υπήρχε και μία συμφωνία με τον Leclerc όπως ξέρετε. Δεν προχωρήσαμε λοιπόν σε συνεργασία αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για εμένα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Advertisement

Προφανώς, το μυαλό πάει αυτόματα στον Sebastian Vettel, που έχει ηγετικό ρόλο στο Μαρανέλο και δύσκολα θα καλωσόριζε έναν οδηγό που τον «νίκησε» στην εσωτερική μονομαχία της Red Bull το 2014.

Advertisement

Πάντως ο οδηγός από το Περθ άφησε ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον: «Ελπίζω να έχω πολύ χρόνο ακόμα στην F1 και ουδείς γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον κι αν θα υπάρχει η πιθανότητα να τα πούμε ξανά».