Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιο είναι το καλύτερο μονοθέσιο στην F1;

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το καλύτερο μονοθέσιο στην F1;

FORMULA 1

Ποιο είναι το καλύτερο μονοθέσιο στην F1;

FORMULA 1

Μπορεί η Mercedes να βρίσκεται χάρη στη W09 να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας οδηγών και κατασκευαστών, μπορεί για πολλούς η Ferrari να είναι πλέον ένα σκαλί πάνω από το ασημί βέλος, όμως για τον Max Verstappen το καλύτερο μονοθέσιο το έχει η Red Bull Racing!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πέραν της ρήσης που λέει «όποιος δεν παινέψει το σπίτι του, θα πέσει να τον πλακώσει», υπάρχει σαφής εξήγηση για αυτή τη δήλωση. Τα αποτελέσματα στην πίστα έρχονται βάσει το συνδυασμού της απόδοσης του μονοθεσίου και της ισχύος της υβριδικής μηχανής.

Κι εκεί, η συνεργάτιδα των «ταύρων» Renault, υστερεί ξεκάθαρα έναντι των Ferrari και Mercedes. Εξ ου και τα λόγια του Verstappen στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στην πατρίδα του.

Advertisement
Advertisement

«Νομίζω πως έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο, αυτό αποδείχθηκε και στη Σιγκαπούρη. Ελπίζουμε πως του χρόνου, με νέο προμηθευτή, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στην ομάδα, όμως ακόμα, το συνολικό πακέτο δεν είναι όπως πρέπει. Θα είναι δύσκολο να πετύχουμε όσα θέλουμε και του χρόνου αλλά ελπίζω να μπορούμε να διεκδικήσουμε τους τίτλους το 2010», είπε ο Ολλανδός που στη Σιγκαπούρη τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον νικητή Hamilton.

verstappen-aus18-b640

Στο τέλος της σεζόν που διανύουμε θα ολοκληρωθεί η δωδεκαετής συνεργασία της Red Bull Racing με τη Renault. Του χρόνου, οι RB15, θα παίρνουν ώθηση από τις υβριδικές μηχανές της Honda.