Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποινές συνολικά 8 θέσεων για Perez

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποινές συνολικά 8 θέσεων για Perez

FORMULA 1

Ποινές συνολικά 8 θέσεων για Perez

FORMULA 1

Δύο διαφορετικές ποινές που θα του στοιχήσουν συνολικά οκτώ θέσεις στο grid του Grand Prix Σιγκαπούρης, έλαβε μετά το πέρας των κατατακτήριων δοκιμών ο Sergio Perez!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο οδηγός της Force India πέρασε στο Q3 της Μαρίνα Μπέι όπου κατετάγη δέκατος, ωστόσο ήταν εξ αρχής υπό αμφισβήτηση ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκε στο τελευταίο μέρος της μάχης της pole position. Βλέπετε λόγω του ατυχήματος του Romain Grosjean και της εξόδου του Jenson Button στις… καθυστερήσεις του Q2, υπήρχαν κίτρινες σημαίες στις οποίες δεν εναρμονίστηκε στον απαιτούμενο βαθμό.

Οι αγωνοδίκες λοιπόν του δέκατου-πέμπτου αγώνα της σεζόν του 2016 για την F1, του επέβαλλαν ποινή 3 θέσεων γιατί προσπέρασε τη Haas του Esteban Gutierrez και άλλες πέντε επειδή δεν έκοψε ρυθμό στον απαιτούμενο βαθμό. Παράλληλα, έλαβε και 3 βαθμούς ποινής στην αγωνιστική λισάνς του.

Advertisement
Advertisement

Έτσι ο Μεξικανός οδηγός θα εκκινήσει το GP Σιγκαπούρης από τη δέκατη-όγδοη θέση. To πάνελ των αγωνοδικών για το συγκεκριμένο αγώνα, αποτελείται από τους Gerd Ensser, Steve Stringwell και Mark Blundell.