Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιοι οδηγούν σήμερα στις δοκιμές της Βαρκελώνης;

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι οδηγούν σήμερα στις δοκιμές της Βαρκελώνης;

FORMULA 1

Ποιοι οδηγούν σήμερα στις δοκιμές της Βαρκελώνης;

FORMULA 1

To δεύτερο χειμερινό τεστ εξέλιξης για τις ομάδες της Formula 1 ξεκίνησε! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας όπου μέχρι την Κυριακή, διεξάγονται δοκιμές με τη συμμετοχή εννέα ομάδων αλλά και ονομάτων-έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ένα από αυτά, είναι εκείνο του Pascal Wehrlein. Ο νεαρός δοκιμαστής της Mercedes, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Force India, προφανώς στο πλαίσιο της συνεργασίας της ινδικής ομάδας με τη γερμανική εταιρεία που της παρέχει τις μονάδες ισχύος. Ο νεαρός Γερμανός θα είναι πίσω από το τιμόνι και το Σάββατο, ωστόσο δεν θα πάρει γεύση από τη νέα VJM08, καθώς η Force India λαμβάνει μέρος στο συγκεκριμένο τεστ με το περυσινό μονοθέσιό της.

Σήμερα θα τραβήξει τα φλας και η Suzie Wolff, η συμμετοχή της οποίας σε αυτό το κρίσιμο τεστ επιβεβαιώνει την αναβάθμιση του ρόλου της στη Williams. Στο ισπανικού σιρκουί θα κάνει το ντεμπούτο του με μονοθέσιο της Formula 1 και ο δοκιμαστής της Lotus, Jolyon Pamer.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, ο Hamilton θα οδηγήσει τη νέα Mercedes W06, o Daniel Ricciardo την RB11 της Red Bull Racing, με τον Kimi Raikkonen και τον Jenson Button αρχίζουν τα προγράμματα των Ferrari και McLaren αντίστοιχα ενώ στο τιμόνι της Toro Rosso STR10 θα είναι ο Max Verstappen και της Sauber C34 o Felipe Nasr.

Αναλυτικά το συνολικό πρόγραμμα των δοκιμών της Βαρκελώνης.

Ομάδα 19/2 20/2 21/2 22/2
Mercedes Hamilton Rosberg Hamilton Rosberg
Red Bull Ricciardo Ricciardo Kvyat Kvyat
Williams Wolff Bottas Massa Bottas / Massa
Ferrari Raikkonen Raikkonen Vettel Vettel
McLaren Button Button Alonso Alonso
Force India Wehrlein Perez Wehrlein Hulkenberg
Toro Rosso Verstappen Sainz Verstappen Sainz
Lotus Palmer Maldonado Maldonado Grosjean
Sauber Nasr Ericsson Ericsson Nasr