Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ενδιαφέρουν τον Perez οι μικρές ομάδες

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ενδιαφέρουν τον Perez οι μικρές ομάδες

FORMULA 1

Δεν ενδιαφέρουν τον Perez οι μικρές ομάδες

FORMULA 1

Αποφασισμένος να μη κάνει πισωγυρίσματα στη καριέρα του παρουσιάζεται ο Σέρχιο Πέρες. Ο Μεξικανός οδηγός που έχασε τη θέση του στη McLaren ενόψει 2014, θα εξετάσει μόνο το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει σε ανταγωνιστική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η McLaren, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Μάρτιν Ουίτμαρς, κάνει ότι μπορεί για να βρει… νέο εργοδότη στον 23χρονο αν και τα διαθέσιμα κόκπιτ έχουν λιγοστέψει.

«Ναι, είναι αλήθεια πως με βοηθούν. Είναι όμως επίσης αλήθεια πως τώρα πια είναι δύσκολο να βρεθεί μία θέση οδηγού που να μου δίνει κίνητρο να παραμείνω στη Formula 1. Δεν θα ήθελα να εξετάσω το ενδεχόμενο να οδηγήσω για μία εκ των Caterham ή Marussia. Έχω πολλά να προσφέρω και το να πάω σε μία τέτοια ομάδα, θα κρατήσει στάσιμη τη καριέρα μου. Θα πρέπει να βρω άλλη επιλογή», είπε ο Πέρες στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο οδηγός από τη Γκουαδαλαχάρα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε την επόμενη σεζόν να συμμετέχει σε κάποιο άλλο θεσμό: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω εξετάσει το ενδεχόμενο να τρέξω σε κάποια άλλη μορφή αγώνων. Αν όμως φτάσουμε εκεί, θα το κάνω. Θέλω να έχω ξεκαθαρίσει τι θα κάνω μέσα στις επόμενες ημέρες».