Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Perez: Με αδίκησε η McLaren!

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Perez: Με αδίκησε η McLaren!

FORMULA 1

Perez: Με αδίκησε η McLaren!

FORMULA 1

Ο 23χρονος πιλότος αποκάλυψε πως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δύσκολα θα βρει ομάδα για τη νέα χρονιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η McLaren ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες στο Μεξικάνο ότι δεν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που έχουν. Έτσι ο Πέρεζ είναι στη δυσάρεστη θέση να ψάχνει για ομάδα αρκετά αργά σε σχέση με τη νέα χρονιά.

Μόνο μια θέση κενή υπάρχει σε μεγάλη ομάδα, αυτή που άφησε ο Ράικονεν στη Lotus και γι’ αυτή ερίζουν πολλοί πιλότοι. Από το Μαλντονάντο που φέρνει σαν προίκα χορηγία από τα πετρέλαια της Βενεζουέλας μέχρι το Χούλκενμπεργκ που είναι η επιλογή του επενδυτικού fund Quantum  το οποίο φέρεται να αποκτά τις επόμενες μέρες το 35% των μετοχών της Lotus. Όπως και να έχει πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Πέρεζ.

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος μιλώντας σχετικά φάνηκε προβληματισμένος: «Βιώνω μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή γιατί η ομάδα πήρε πολύ αργά την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία μας. Αισιοδοξώ ότι θα βρω την καλύτερη λύση για την καριέρα μου. Δε θέλω να μείνω στη F1, τυπικά. Αν δε βρω την κατάλληλη θέση ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξω αλλού. Στόχος μου είναι να πάω σε μια ομάδα όπου να μπορώ να διεκδικήσω νίκες. Ακόμη δε μου έχουν εξηγήσει πλήρως από τη McLaren γιατί δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Προφανώς βρέθηκα στην ομάδα στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της. Όμως μπορώ με σιγουριά να σταθώ μπροστά σας και να δηλώσω πως η McLaren με αδίκησε. Όμως αυτή είναι η απόφασή τους. Την αξιολογώ και θα κρατήσω τα καλά από την ομάδα που είναι σα μια μεγάλη οικογένεια. Δε μετανιώνω για τίποτα».