Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προς έξοδο από τη McLaren o Perez

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προς έξοδο από τη McLaren o Perez

FORMULA 1

Προς έξοδο από τη McLaren o Perez

FORMULA 1

Το σίριαλ του teammate του Τζένσον Μπάτον για την αγωνιστική σεζόν του 2014 συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε ανατροπή! Μετά από συνεχείς συσκέψεις στο στρατόπεδο της McLaren, o Κέβιν Μάγκνουσεν έχει εξελιχθεί σε φαβορί για τη θέση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Χαμένος στη μετριότητα της McLaren, o Σέρχιο Πέρες δεν έδειξε δείγματα του ταλέντου που είχε τραβήξει πέρυσι τα βλέμματα, όταν έτρεχε με τη Sauber. Σύμφωνα με ισχυρά πρόσωπα στην ιεραρχία της McLaren, ο Μεξικανός δεν έχει τα σταθερότητα και το ειδικό βάρος που απαιτεί ο ρόλος επίσημου οδηγού στη βρετανική ομάδα.

Διόλου τυχαία, ο επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Ουίτμαρς, είχε χαρακτηρίσει την εμφάνιση του Πέρες στο Άμπου Ντάμπι «απογοητευτική». Ο καλύτερος τερματισμός του ήρθε στην Ινδία, όπου ήταν πέμπτος ενώ κατά γενική ομολογία, απέτυχε να κάνει κάποια υπέρβαση.

Advertisement
Advertisement

Με το μυαλό λοιπόν στο… μέλλον, οι Βρετανοί θέλουν να προωθήσουν το μέλος της Junior ομάδα τους, Κέβιν Μάγκνουσεν. Πρόκειται τον 21χρονο Δανό, γιο του πρώην οδηγού Formula 1, Γιαν Μάγκνουσεν, που κατέκτησε τον τίτλο στη Formula Renault 3.5 και παράλληλα, εντυπωσίασε τα μέλη της McLaren με τις εμφανίσεις του στις δοκιμές νέων οδηγών που έκανε με την ομάδα.

Μιας και το 2014 είναι ούτως ή αλλιώς μία μεταβατική σεζόν καθώς η συνεργασία με τη Honda ξεκινά το 2015, τα μεγάλα κεφάλια της McLaren σκέφτονται να δώσουν στον Μάγκνουσεν μία ευκαιρία ώστε να αξιολογήσουν αν θα μπορούν να στηριχτούν πάνω του και στη «νέα εποχή» της ομάδας.