FORMULA 1

Πάει για να το απολαύσει ο Kvyat

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάει για να το απολαύσει ο Kvyat

FORMULA 1

Πάει για να το απολαύσει ο Kvyat

FORMULA 1

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Daniil Kvyat αγωνίζεται εντός έδρας καθώς ο δέκατος-πέμπτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, διεξάγεται στη Ρωσία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα στο ηλιόλουστο Σότσι – ένα τουριστικό θέρετρο στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Η αγωνιστική διαδρομή σχεδιάστηκε από τον Hermann Tilke και απλώνεται στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιήθηκαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

Μπροστά λοιπόν στους συμπατριώτες του, ο οδηγός της Infiniti Red Bull Racing στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πέρυσι, οδηγώντας για λογαριασμό της Scuderia Toro Rosso, εντυπωσίασε στις κατατακτήριες δοκιμές, εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση στο grid. Ωστόσο ένα πρόβλημα με την κατανάλωση καυσίμου στον αγώνα, τον άφησε εκτός βαθμών.

Advertisement
Advertisement

Ο 21χρονος είπε για τον αγώνα της πατρίδας του: «Θα χαρακτήριζα το Σότσι ως ένα μοντέρνο σιρκουί. Έχει σημεία που προσφέρονται για προσπεράσματα κι συνήθως αυτό χαρίζει καλούς αγώνες. Παράλληλα, έχει κάποιους ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους τομείς. Κάποια σημεία όπου η εύρεση του ιδανικού σημείου πέδησης αποτελεί πρόκληση, όπως η στροφή 13. Η στροφή 4 είναι επίσης δύσκολη. Θα το χαρακτήριζα τεχνικό σιρκουί. Δεν έχει κάποια στροφή που να ξεχωρίζει, να χρειάζεται κότσια, όμως συνολικά δεν είναι εύκολο. Είναι ο εντός έδρας αγώνας για εμένα και σκοπεύω να τον απολαύσω».