Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Vettel εξήγησε γιατί επέστρεψε στο βάθρο

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Vettel εξήγησε γιατί επέστρεψε στο βάθρο

FORMULA 1

O Vettel εξήγησε γιατί επέστρεψε στο βάθρο

FORMULA 1

Το επεισοδιακό Grand Prix του Καναδά είχε και… καθυστερήσεις με όσα ακολούθησαν του τερματισμού.

Advertisement
Advertisement

Κι αν ακόμα εκκρεμεί η έφεση της Scuderia Ferrari, στο συγκεκριμένο κείμενο θα σταθούμε σε όσα ακολούθησαν το πέσιμο της καρό σημαίας. Όταν ο Sebastian Vettel πάρκαρε το μονοθέσιό του ηθελημένα στο parc ferme που είναι για τα μονοθέσια που τερματίζουν στις θέσεις 4 και πίσω και προσωρινά, φάνηκε να απέχει από τις διαδικασίες απονομής στο βάθρο.

Τελικά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά από μία βόλτα στα paddock αλλά και μία σκηνή απερίγραπτου λυρισμού όταν και άλλαξε θέση στις πινακίδες που μπαίνουν μπροστά από τα μονοθέσια των δύο πρώτων, ανέβηκε στο βάθρο. Και εξήγησε το γιατί…

Advertisement
Advertisement

«Πάρκαρα το αυτοκίνητο στο parc ferme, όχι αυτό που είναι για τους πρώτους τρεις και πήγα μετά να ζυγιστώ. Σε εκείνο το σημείο δεν ήθελα να λάβω μέρος στους πανηγυρισμούς του βάθρου. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος, θυμωμένος και απογοητευμένος. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν το γιατί. Το να βρεθώ στο βάθρο ήταν τελικά θέμα σεβασμού πως τον Lewis και τον Charles, καθώς και την εκπρόσωπο της Mercedes (σ.σ. την υπεύθυνη υβριδικής μηχανής του Lewis Hamilton, Marga Torres Diez). Σίγουρα δεν ήταν το μέρος που θα ήθελα να είμαι, σε τέτοιες στιγμές θες να φύγεις. Ούτε στη συνέντευξη Τύπου ήθελα να πάω αλλά έπρεπε», είπε ο Vettel.