Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Sainz δεν εγκαταλείπει το GP Ισπανίας

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Sainz δεν εγκαταλείπει το GP Ισπανίας

FORMULA 1

O Sainz δεν εγκαταλείπει το GP Ισπανίας

FORMULA 1

Μετά την αποχώρηση του Fernando Alonso από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, ο Carlos Sainz Jr ουσιαστικά αναλαμβάνει το ρόλο του τοπικού ήρωα στο ισπανικό Grand Prix. Ρόλος που όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Advertisement
Advertisement

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, το μέλλον του αγώνα της Βαρκελώνης είναι δυσοίωνο και όλα δείχνουν πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο περιθώριο του πέμπτου αγώνα της σεζόν που αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στο Μονμελό, ο Sainz ρωτήθηκε για την παραπάνω εξέλιξη και αρνήθηκε να αποδεχθεί πως η Ισπανία δεν θα έχει αγώνα. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

«Για μένα θα είναι μεγάλη απώλεια αλλά απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να κάνουν τη δουλειά τους και να καταλήξουμε σε κάποιου είδους συμφωνία. Είναι προς όφελος της Βαρκελώνης, της Ισπανίας, της Formula 1. Το ισπανικό Grand Prix έχει μακρά ιστορία και θα είναι κρίμα να το χάσουμε. Ελπίζω να φτάσουν σε κάποια συμφωνία. Ίσως όχι για του χρόνου καθώς εκτιμώ πως είναι πολύ αργά αλλά ελπίζω για το μέλλον», είπε ο οδηγός της McLaren κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα δείχνουν, τη θέση της Ισπανίας στο πρόγραμμα του 2020 θα πάρει η Ολλανδία με τον αγώνα να φιλοξενείται στην πίστα του Ζάντφουρτ.