Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Rosberg ήθελε «πόλεμο» Hamilton-Alonso

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Rosberg ήθελε «πόλεμο» Hamilton-Alonso

FORMULA 1

Ο Rosberg ήθελε «πόλεμο» Hamilton-Alonso

FORMULA 1

Μπορεί τελικά ο Valtteri Bottas να είναι ο διάδοχος του παγκόσμιου πρωταθλητή Nico Rosberg στη Mercedes AMG, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως όλοι θα ήθελαν κάποιον άλλο στη θέση αυτή. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ακόμα και ο Rosberg!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Αναφερόμαστε φυσικά στον Fernando Alonso, το όνομα του οποίου ακούστηκε στην αρχή αλλά έγινε γρήγορα σαφές πως δεν ήταν πραγματικό υποψήφιος για τη θέση. Ίσως και επειδή όλοι πιστεύουν πως μία νέα συνεργασία με τον Lewis Hamilton, θα ήταν το ίδιο εκρηκτική με εκείνη που είχαν το 2007 στη McLaren.

Ο Rosberg ρωτήθηκε από την ισπανική εφημερίδα Marca ποιον θα ήθελε να δει στη θέση του και η απάντησή του ήταν απολαυστική: «Τώρα που είμαι πια θεατής, παρακολουθώντας τα πράγματα από την… κερκίδα, είναι πολύ εύκολο να απαντήσω. Όλοι λένε ο Alonso και το ίδιο θα πω κι εγώ γιατί σίγουρα με τον Hamilton θα είχαμε… πυροτεχνήματα! Ως θεατής θα το απολάμβανα αλλά για την ομάδα, είναι κάτι που δεν θα έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Advertisement
Advertisement

Πάντως ο Rosberg δεν απαξίωσε τον Bottas. Μάλιστα τον εκθείασε: «Νομίζω πως τελικά η λύση του Bottas ήταν εξαιρετική. Είναι γρήγορος και παρότι ο Hamilton είναι σε πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο και είναι δύσκολο να νικηθεί, απέδειξα πως αυτό μπορεί να γίνει».