Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Ricciardo μιλάει για το Σακχίρ

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Ricciardo μιλάει για το Σακχίρ

FORMULA 1

O Ricciardo μιλάει για το Σακχίρ

FORMULA 1

Προτού σβήσουν τα κόκκινα φώτα, ανάβουν οι προβολείς και οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου μάχονται καταμεσής της ερήμου! Ο λόγος φυσικά για το Grand Prix του Μπαχρέιν που διεξάγεται αυτή την Κυριακή και αποτελεί τον τέταρτο γύρο της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακότερα σιρκουί στο καλεντάρι και υποδέχεται το μαγικό κόσμο της F1 από το 2004. Δέκα χρόνια μετά, το 2014, ο Daniel Ricciardo έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές ενώ στον αγώνα τερμάτισε τέταρτος.

Ο 25χρονος οδηγός μίλησε για την πίστα του Σακχίρ στην επίσημη προεπισκόπηση της Red Bull Racing για τη μάχη στο «Στολίδι του Κόλπου».

Advertisement
Advertisement

«Στο Μπαχρέιν έκανa πέρυσι τον καλύτερο ίσως γύρο μου σε κατατακτήριες δοκιμές. Έχω λοιπόν κάτι να θυμάμαι από το Σακχίρ. Μπορεί η αγωνιστική χάραξη να μην είναι σπουδαία αλλά πάντα χαρίζει καλούς αγώνες. Ειδικά πέρυσι! Μπορείς να προσπεράσεις ενώ το γεγονός πως είναι ο πρώτος νυχτερινός αγώνας της σεζόν, ανάβει λίγο τα αίματα! Θα είναι ερωτηματικό το τι θα γίνει με τα ελαστικά. Η πίστα του Sakhir περιλαμβάνει μερικές δύσκολες στροφές, με αποκορύφωμα τη δέκατη που είναι πολύ τεχνική. Στρίβεις και στρίβεις ενώ φρενάρεις και φρενάρεις… αλλά αν την πάρεις σωστά, αντί για ναυτία, νιώθεις ικανοποίηση», σχολιάζει ο Αυστραλός.

O Ricciardo εν δράσει στο Grand Prix Μπαχρέιν του 2014

Το πρώτο νυχτερινό Grand Prix της σεζόν θα μεταδοθεί LIVE από τον ΟΤΕ αλλά και από την τηλεόραση του Alpha, με το F1 Countdown να αρχίζει στις 5 το απόγευμα.