Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Ricciardo δε θα ξαναχάσει χρόνο!

Ελλάδα 12:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Ricciardo δε θα ξαναχάσει χρόνο!

FORMULA 1

O Ricciardo δε θα ξαναχάσει χρόνο!

FORMULA 1

Στο περιθώριο του Grand Prix Μονακό παρουσιάστηκε το πρώτο νεανικό ρολόι που προέρχεται από τη συνεργασία της Red Bull Racing με την TAG Heuer.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Όπως ίσως γνωρίζετε η Αυστριακή ομάδα από πέρυσι ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την TAG Heuer. Οι φετινές υβριδικές μηχανές της Renault που χρησιμοποιούν οι Ταύροι φέρουν τη σφραγίδα του θρυλικού κατασκευαστή χρονομέτρων και χρονογράφων. Η TAG Heuer έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε GP το 1969 στο Μονακό παρουσιάζοντας το ομώνυμο ρολόι, που πρωταγωνίστησε το 1971 στο φιλμ Le Mans. Από το 1971 έως και το 1979 η TAG Heuer συνεργάζονταν με τη Ferrari και από το 1985 έως πέρυσι με τη McLaren. Οι εποχές άλλαξαν όμως η TAG Heuer πλέον απευθύνεται στους έφηβους και τους νέους οπότε φυσιολογικά ήρθε η συνεργασία με τη Red Bull.

Η προαγωγή του 18χρονου Μαξ Φερστάπεν στην μεγάλη ομάδα της Red Bull, την RBR και η νίκη του στην Ισπανία πριν 20 μέρες έδωσαν στους υπεύθυνους επικοινωνίας μια μοναδική ευκαιρία. Η χορηγία της TAG Heuer στο Μονακό θα  συνοδεύονταν από την παρουσίαση μιας ειδικής έκδοσης «Special Edition». Πρόκειται για το πρώτο ρολόι που αποτελεί προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στη Red Bull και την TAG Heuer. Πρόκειται για ένα ατσάλινο χρονογράφο που φέρει τα λογότυπα και τον δυο εταιρειών. Προσφέρεται μάλιστα και με λουράκι από ιμάντα για πιο σπορ εμφανίσεις.

Advertisement
Advertisement

TAG-mon16-verstappen640
Ο Φερστάπεν συμμετείχε στην παρουσίαση και φόρεσε αμέσως το ρολόι στον καρπό του.

Ricciardo-Monaco16-LiYifeng-a640
Ο Ρικιάρντο δεν ήταν στην παρουσίαση και αμέσως μετά τον αγώνα ήταν πολύ αναστατωμένος γιατί έχασε τη νίκη. 

Από την ομάδα του ζήτησαν συγνώμη και για να του φτιάξουν το κέφι του έδωσαν το νέο του ρολόι, τονίζοντάς του ότι πλέον δε θα χάνει καθόλου χρόνο. Ο Ρικιάρντο έχασε την ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη φορά στο Μονακό για ελάχιστα δευτερόλεπτα καθυστέρησης στα πιτ.

Advertisement

monaco16-dempsey-horner-a640
O επικεφαλής της Red Bull Racing Christian Horner δεξιά με τον πρεσβευτή της TAG Heuer και διάσημο ηθοποιό Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

TAG-RedBull-watch-a640
Το πρώτο προϊόν συνεργασίας Red Bull TAG Heuer.

Advertisement

TAG-RedBull-watch-b640