Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O όμορφος Daniel

Ελλάδα 4:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O όμορφος Daniel

FORMULA 1

O όμορφος Daniel

FORMULA 1

Ο Daniel είναι η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για την ομάδα της Red Bull Racing. Ο 24χρονος Αυστραλός φαντάζει εξίσου ικανός εντός και εκτός πίστας σε σημείο που πραγματικά αναρωτιέται κανείς που τελειώνει η υποχρέωση και αρχίζει η διασκέδαση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Στο Μονακό κατετάγη 3ος στις δοκιμές εμπρός από τον άλλο πιλότο της ομάδας και τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel. Μάλιστα είναι η 5η φορά σε 6 αγώνες που πετυχαίνει κάτι ανάλογο. Στην εκκίνηση έχασε έδαφος και βρέθηκε να στρίβει 5ος πίσω από Vettel και Raikkonen, όμως ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και να ανέβει τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα στους τελευταίους γύρους πίεσε το Χάμιλτον για τη 2η θέση. Ο Ricciardo μετά από έξι αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, 9 περισσότερους από το Vettel παρά το μηδενισμό του στην πρεμιέρα της Αυστραλίας που του κόστισε 18 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement

Δεν ήταν όμως όσα διαδραματίστηκαν στην πίστα τα μοναδικά ανδραγαθήματα του Ricciardo. Ο Αυστραλός στο Energy Station της Red Bull έδειξε στον πρωταθλητή MacAscill μερικές φιγούρες με το ποδήλατο υπό το έκπληκτο βλέμμα του Vettel ενώ την Παρασκευή το βράδυ έστρεψε όλα τα φώτα πάνω του φορώντας κουστούμι γνωστού οίκου μόδας για το φιλανθρωπικό γκαλά Amber Lounge.

Η F1 έχει αποκτήσει ένα νέο ίνδαλμα που έχει τις δυνατότητες να λάμψει τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Το χαμόγελο του Ricciardo είναι αρκούντως λαμπερό, δε συμφωνείτε;

Advertisement