Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Neymar Jr πήγε να δει τις δοκιμές της F1!

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Neymar Jr πήγε να δει τις δοκιμές της F1!

FORMULA 1

O Neymar Jr πήγε να δει τις δοκιμές της F1!

FORMULA 1

Έναν… επίτιμο καλεσμένο είχαν τα paddock της πίστας της Βαρκελώνης στη δεύτερη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης που διεξάγονται εκεί. Το όνομα του είναι Neymar Jr και είναι απλά το μεγάλο αστέρι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο 23χρονος γητευτής της στρογγυλής θεάς, βρέθηκε στο γκαράζ της Williams όπου έσπευσε να χαιρετήσει το φίλο και συμπατριώτη του, Felipe Massa. Μάλιστα οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μετά το πέρας των δοκιμών, με τον 33χρονο οδηγό να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ως λεζάντα φωτογραφίας του με τον διάσημο ποδοσφαιριστή: «Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη αδερφέ μου».

Advertisement
Advertisement

Πάντως πρέπει να σημειωθεί, πως στο αντίστοιχο χρονολόγιο του λογαριασμού του Neymar Jr, υπάρχει μόνο μία φωτογραφία του από την επίσκεψη στο σιρκουί της Καταλονίας. Ούτε με τον Massa, ούτε με μονοθέσια αλλά με το μνημείο προς τιμήν του αδικοχαμένου Ayrton Senna!

Μάλιστα ο Neymar da Silva Santos Junior όπως είναι το πλήρες όνομά του, συνόδεψε τη φωτογραφία με λόγια του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή: «Τα όνειρά μου δεν έχουν όρια και τίποτα δεν μπορεί να με κρατήσει μακριά από την αγάπη Του Θεού».

Advertisement

Σήμερα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να πάρει κι άλλη γεύση από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, καθώς στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Liga BBVA.

Advertisement

Δείτε πατώντας εδώ την πρόσφατη εμπειρία του Neymar Jr στο δεξί μπάκετ του VW Polo R WRC, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι, Sebastien Ogier, πίσω από το τιμόνι!