Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Leclerc δεν βλέπει αποχώρηση Vettel

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Leclerc δεν βλέπει αποχώρηση Vettel

FORMULA 1

Ο Leclerc δεν βλέπει αποχώρηση Vettel

FORMULA 1

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τις άμεσες προθέσεις του Sebastian Vettel και πλέον θέση για το ζήτημα πήρε και ο teammate του στη Ferrari, Charles Leclerc!

Advertisement
Advertisement

Ο Μονεγάσκος που εντυπωσιάζει φέτος, έχοντας μάλιστα βρεθεί σε Μπαχρέιν και Red Bull Ring μία ανάσα από τη νίκη, φέρεται ως μία από τις αιτίες που έχει αυξηθεί αφόρητα η πίεση στους ώμους του Γερμανού.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε σενάριο αποχώρησης και οι πιστοί μας αναγνώστες έχετε ήδη διαβάσει την άποψη μας για τους λόγους που ο Vettel δεν πρόκειται να εγκαταλείψει μέσα στο 2019 τη Ferrari και το σπορ.

Όμως στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο ταλαντούχος Leclerc, που όντας κάτω από την ίδια αγωνιστική στέγη, έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας του teammate του.

Advertisement
Advertisement

«Δεν πιστεύω πως έχει κάποια πρόθεση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα αλλά μου φαίνεται πως έχει περισσότερα κίνητρα από ποτέ και δουλεύει σκληρά για να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Είναι επικερδές να τον βλέπεις πως δουλεύει. Είναι πολύ καλός στη διαχείριση της πίεσης, καθώς υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση όταν έχεις ήδη κερδίσει τόσους παγκόσμιους τίτλους. Ακόμα κι αν καταφέρω να τον κερδίσω, δεν θα είναι λόγος αυτό για να σταματήσει από τη F1», είπε ο Leclerc στη γερμανική Bild.

Πάντως μετά τους πρώτους εννέα αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019, ο Vettel είναι 18 πόντους μπροστά από τον νεαρό teammate του. Αμφότεροι όμως, δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.