Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

FORMULA 1

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton στοχεύει να γίνει ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών και επιδιώκοντας να πετύχει αυτό το στόχο, ακολουθεί μάλλον ασυνήθιστες τακτικές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ζήτησε να αξιολογηθεί απ’ όλα τα τμήματα της Mercedes AMG Petronas – πράγμα που αποκάλυψε ο ίδιος σε εκδήλωση της Hewlett-Packard, που αποτελεί χορηγό της γερμανικής ομάδας.

«Ζήτησα από την ομάδα να μου στείλει ένα e mail που να περιλαμβάνει σχόλια από διάφορα τμήματα της ομάδας, ζητώντας από όλους να είναι ‘ωμοί’. Χωρίς να μου πουν καν ποια άποψη έρχεται από που, μόνο να μου πουν τους τομείς στους οποίους θεωρούν ότι μπορώ να βελτιωθώ. Αν ένιωθαν πως θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο φέτος ή αν είπα κάτι που ίσως να στέρησε ενέργεια από την ομάδα. Γιατί θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών κι αυτό προϋποθέτει να είσαι κορυφαίος σε όλους τους τομείς», είπε ο 33χρονος.

Advertisement
Advertisement

Όμως παρότι μόλις πανηγύρισε τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο, ο Βρετανός αντί να κοιτά πίσω, κοιτάει μπροστά. Και τόνισε τη φιλοδοξία του για την επόμενη διετία.

«Νιώθω πως ακόμα δεν είμαι στα καλύτερά μου. Είμαι… καθοδόν αλλά έχω ακόμα δουλειά να κάνω. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, άρα οι σεζόν του ’19 και του ’20 θα έχουν ενδιαφέρον. Στόχος μου είναι να εξασφαλίσω πως αυτή τη διετία η Ferrari δεν θα κερδίσει τίτλο – ούτε η Red Bull», ξεκαθάρισε ο Hamilton.