Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Alonso «πουλάει»!

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Alonso «πουλάει»!

FORMULA 1

O Alonso «πουλάει»!

FORMULA 1

Ο Fernando Alonso είναι ο οδηγός της Formula 1 που μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα από πλευράς μάρκετινγκ. Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα κατέλεξε μετά από έρευνά της, η γερμανική εταιρεία Repucom που δραστηριοποιείται στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/Panos Seitanidis)

O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας στο τέλος της περυσινής σεζόν, εκεί βρίσκεται και τώρα. Μάλιστα, με την μεταγραφή του από τη Ferrari στη McLaren να μεσολαβεί, αύξησε ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά του.

Σύμφωνα με τα κριτήρια DBI που μετρούν τις αντιλήψεις των καταναλωτών για τους celebrities, ο Ισπανός ανέβασε το προσωπικό του… σκορ, στο 89.66. Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω μελέτη, το εντυπωσιακό 98% των κατοίκων της πατρίδας του, γνωρίζουν ποιος είναι ο 33χρονος!

O Alonso εν δράσει στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης

Advertisement
Advertisement

Στη σχετική λίστα ακολουθούν ο Βραζιλιάνος Felipe Massa (88.84) και ο Γερμανός τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel (85.49). Μόλις τέταρτος είναι ο κάτοχος του τίτλου Lewis Hamilton (83.68), με τον επίσης Βρετανό Jenson Button να ακολουθεί.

Ο Alonso θα είναι απών από την πρεμιέρα της νέας σεζόν, την προσεχή Κυριακή στη Μελβούρνη. Το Grand Prix Αυστραλίας θα μεταδοθεί live από τον OTE TV στις 07.00 και στη συνέχεια από τον Alpha, στις 14.00.