Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Alonso μιλάει για τη σχέση του με τον Raikkonen

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Alonso μιλάει για τη σχέση του με τον Raikkonen

FORMULA 1

Ο Alonso μιλάει για τη σχέση του με τον Raikkonen

FORMULA 1

Πριν την έναρξη της σεζόν, όλοι περίμεναν με αγωνία την επικείμενη εσωτερική μονομαχία της Ferrari. Μόνο που έως τώρα, αποδεικνύεται πως το γεγονός ότι «στρίμωξε» σε μία στέγη δύο πρώην πρωταθλητές, ήταν το μικρότερό της πρόβλημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η F14T αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών, οι Fernando Alonso και Kimi Raikkonen αγνοούν το βάθρο μετά τους πρώτους τρεις αγώνες της σεζόν και ο Stefano Domenicali αποτελεί ήδη παρελθόν καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του. Τουλάχιστον, οι σχέσεις του Ισπανού και του Φινλανδού, παραμένουν καλές…

«Όσοι βρίσκονται εκτός ομάδας, πάντα υπερβάλουν για τις σχέσεις ανάμεσα στους teammates του. Είναι αλήθεια πως πρέπει πρώτα να επικρατείς του teammate σου ώστε να έχεις καλύτερη φήμη ή καλύτερα αποτελέσματα. Όμως θα έπρεπε να μπορείτε να δείτε την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε κάθε σύσκεψη ή συνάντηση μετά από αγώνα. Δεν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις μας, μόνο θετικά πράγματα. Σχόλια από τον έναν, που βοηθούν τον άλλο. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και προσπαθούμε από κοινού για το καλό της ομάδας, άσχετα με όσα γράφουν οι εφημερίδες», ξεκαθάρισε ο Alonso, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, ο Ισπανός έχει 26 βαθμούς, με τον Φινλανδό να περιορίζεται στους επτά.