Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν θέλει “Σχέδιο Β” ο Sutil

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θέλει “Σχέδιο Β” ο Sutil

FORMULA 1

Δεν θέλει “Σχέδιο Β” ο Sutil

FORMULA 1

Αποφασισμένος να συνεχίσει τη καριέρα του στη Formula 1 και το 2014 είναι ο Άντριαν Σούτιλ. Ο Γερμανός οδηγός της Force India, μίλησε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τις μελλοντικές επιλογές του. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ή καλύτερα για την επιλογή του να μη μπει σε διαδικασία να τις εξετάσει ακόμα!

“Δεν έχω Σχέδιο Β. Το μοναδικό μου σχέδιο είναι να έχω μακρά και επιτυχημένη καριέρα στη Formula 1”, είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Μετά από μονοετή απουσία (ως αποτέλεσμα του… περίεργου καβγά στην Κίνα όπου τραυμάτισε τον ‘Ερικ Λουξ της Genii Capital με αποτέλεσμα να καταδικαστεί), επέστρεψε φέτος και στους πρώτους δέκα αγώνες της σεζόν έχει στο ενεργητικό του 23 πόντους, 13 λιγότερους από τον ομόσταβλό του, Πωλ Ντι Ρέστα. Θα είναι αρκετό αυτό το επίπεδο απόδοσης να τον διατηρήσει στην F1;

Advertisement
Advertisement

“Αν κάνω τη δουλειά μου καλά και στη Force India είναι ικανοποιημένοι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνω. Η Sahara Force India θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα μιλήσω για τη σεζόν του 2014. Για να είμαι ειλικρινής, δεν επικεντρώνομαι στο αύριο αλλά στο τώρα, στους επικείμενους αγώνες. Κυκλοφορούν πολλές φήμες αλλά ουδείς γνωρίζει τις συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είναι ένα περίπλοκο σπορ όπου υπάρχουν πολλές παράμετροι τις οποίες λαμβάνει κανείς υπόψη προτού πάρει μία απόφαση και συχνά, οι αποφάσεις αποτελούν έκπληξη”, είπε… αινιγματικά ο Σούτιλ.

Για ποια ομάδα όμως ονειρεύεται να οδηγήσει κάποια στιγμή ο 30χρονος οδηγός που έχει περάσει όλη του την καριέρα στη Force India (παλαιότερα ως Spyker και Midland);

“Κάθε οδηγός έχει στόχο να κερδίζει αγώνα και να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Αν δεν έχεις αυτή την επιθυμία, τότε βρίσκεσαι σε λάθος χώρο. Φυσικά, για να κερδίζεις, χρειάζεται το κατάλληλο μονοθέσιο. Εύλογα λοιπόν, θα με ενδιέφεραν ομάδες όπως η Ferrari και η Mercedes – απάντηση που δεν πιστεύω πως ξαφνιάζει. Αμφότερες είναι μεγάλες ιστορικές ομάδες με μακρά παράδοση στην F1”, είπε ο Σούτιλ.

Advertisement

Ο Γερμανός που συμπλήρωσε 100 Grand Prix χωρίς να έχει ανέβει στο βάθρο, ήταν πέμπτος στο Μονακό, έβδομος στη πρεμιέρα της Αυστραλίας και στη Μεγάλη Βρετανία, δέκατος στον Καναδά, 13ος σε Μπαχρέιν/Ισπανία/Γερμανία, ενώ εγκατέλειψε σε Μαλαισία, Κίνα και Ουγγαρία.

Advertisement