Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέα χρώματα και νέα εποχή για τη McLaren (video)

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα χρώματα και νέα εποχή για τη McLaren (video)

FORMULA 1

Νέα χρώματα και νέα εποχή για τη McLaren (video)

FORMULA 1

Μετά τις Haas, Scuderia Toro Rosso, Renault, Mercedes, Red Bull Racing και Racing Point, η McLaren έγινε η έβδομη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο!

Advertisement
Advertisement

Μετά από τέσσερις απογοητευτικές σεζόν, η ιστορική ομάδα κάνει restart, έχοντας για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια εντελώς νέο οδηγικό δίδυμο, με τον Carlos Sainz Jr και τον πρωτοεμφανιζόμενο Lando Norris.

Έχουμε όμως και νέα εμφάνιση αφού η συνεργασία με τη British American Tobacco για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, φέρνει αρκετό μπλε πάνω στην ολοκαίνουρια MCL34 (για να είμαστε… τυπικοί, Papaya Orange και Vega Blue).

Κι αν αναρωτιέστε πως μπορεί να υπάρχει διαφήμιση καπνοβιομηχανίας, όπως συμβαίνει και με τη συνεργασία Ferrari-Philip Morris, αφορά μία πρωτοβουλία του ομίλου, στη συγκεκριμένη περίπτωση το «A Better Tomorrow».

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη της νέας McLaren που θα παίρνει και φέτος ώθηση από υβριδική μηχανή της Renault, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της, στο Ουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας. Μεταδόθηκε live μέσω social media ενώ παρόντες ήταν προφανώς οι δύο οδηγοί αλλά και η διοίκηση της ομάδας, ο Zak Brown και ο αγωνιστικός διευθυντής Gil de Ferran.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι απίστευτο. Υπάρχει ανυπομονησία, προσμονή για τη νέα σεζόν. Είναι ένα όμορφο μονοθέσιο που καθρεφτίζει τις ικανότητες της McLaren», είπε ο De Ferran.

Advertisement

Από την πλευρά του ο Brown είπε: «Είμαστε σε διαδικασία ανοικοδόμησης και θα είναι ένα ταξίδι για εμάς».

Η MCL43 έχει ήδη πατήσει πίστα στο πλαίσιο της ημέρας κινηματογράφησης που έλαβε χώρα πριν από μερικά 24ωρα. Οι δοκιμές εξέλιξης αρχίζουν στις 18 Φεβρουαρίου, στην πίστα του Μονμελό στη Βαρκελώνη.

Advertisement

Δείτε τα Highlights της παρουσιάσης στο video που ακολουθεί…