Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το συνεχίζει ο Montezemolo!

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το συνεχίζει ο Montezemolo!

FORMULA 1

Το συνεχίζει ο Montezemolo!

FORMULA 1

Το παιχνίδι εντυπώσεων από πλευράς Λούκα Ντι Μοντετσέμολο με παραλήπτη των δηλώσεων του τον Φερνάντο Αλόνσο συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της Ferrari υπερασπίστηκε σε εφημερίδα την δημόσια αυστηρή κριτική που έκανε στον οδηγό της Scuderia. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απάντησε χαριτολογώντας στην ερώτηση τι δώρο ήθελε για τα γενέθλια του: “τα μονοθέσια των αντιπάλων μου”. Δήλωση που ήρθε ταυτόχρονα με την έντονη φημολογία για μεταγραφή στη Red Bull και που δεν έφερε χαμόγελα στο Μαρανέλο, με αποτέλεσμα την ανακοίνωση από πλευράς Ferrrari όπου έλεγε πως ο Μοντετσέμολο “τράβηξε το αυτί” του Αλόνσο.

Τώρα ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας μίλησε στην εφημερίδα Corriere della Serra. Ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ο Φερνάντο είναι ένας σπουδαίος οδηγός και τον κατανοώ, μου μοιάζει λίγο: θέλει να κερδίζει. Πρέπει όμως να θυμάται πως κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα. Για να κάνει το καθήκον του, η Ferrari πρέπει να του δίνει ένα μονοθέσιο ικανό να τον τοποθετεί στις δύο πρώτες σειρές της εκκίνησης. Ο Φερνάντο έχει προσφέρει πολλά αυτά τα χρόνια και επαναλαμβάνω πως η απογοήτευσή του, που ήρθε κυρίως μετά το Σίλβερστοουν, όπου όλοι μας περιμέναμε περισσότερα, ήταν κατανοητή. Όμως δεν μου άρεσαν κάποιες συμπεριφορές, κάποια λόγια, κάποια ξεσπάσματα. Είπα λοιπόν ότι είπα για να υπενθυμίσω σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, πως η Ferrari είναι πάνω απ’ όλα. Είναι προτεραιότητα όλων μας. Σαν πατέρας, τονίζω την ανάγκη να σεβόμαστε κάποιες οικογενειακές αξίες”.

Πάντως η έλευση του καλοκαιρινού διαλείμματος, έχει φέρει ύφεση στη φημολογία για αποχώρηση του Αλόνσο από τη Ferrari.

Advertisement
Advertisement