Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καλεί τις άλλες ομάδες σε σύσκεψη ο Montezemolo

Ελλάδα 1:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλεί τις άλλες ομάδες σε σύσκεψη ο Montezemolo

FORMULA 1

Καλεί τις άλλες ομάδες σε σύσκεψη ο Montezemolo

FORMULA 1

Σε συνάντηση… κορυφής σκοπεύει να καλέσει τις υπόλοιπες ομάδες της Formula 1 o πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo. Ο Ιταλός έκανε λόγο για ανάγκη συζήτησης για το μέλλον της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Σκοπεύω να καλέσω όλες τις ομάδες στο Μαρανέλο, ώστε να συζητήσουμε για τη γενικότερη προσέγγιση μας γύρω από τη Formula 1. Νομίζω πως τα μέλη των ομάδων, δεν έχουμε αρκετές ευκαιρίες μακριά από τα δύσκολα αγωνιστικά τριήμερα όπου πρέπει να προετοιμάσεις το μονοθέσιο, να καλύψεις υποχρεώσεις χορηγών, ΜΜΕ, κοινού, ώστε να συζητήσουμε με ηρεμία σχετικά με το μέλλον. Θα ήθελα όμως να είναι εποικοδομητικό , να αφήσουμε στην άκρη οτιδήποτε έχει να κάνει με ανταγωνισμό και να ασχοληθούμε καθαρά με τη φύση του σπορ. Να κάνουμε προτάσεις που αφορούν όλους και είναι ξεκάθαρες, όχι κάτω από το τραπέζι. Θέλω να έχουμε περισσότερο διάλογο ανάμεσα στις ομάδες», είπε ο Montezemolo κατά τη διάρκεια γεύματος με επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου.

Βέβαια ο όσιος… Luca δύσκολα πείθει πως το κατά την άποψη του καλό για το μέλλον του σπορ, μπορεί να παρεκκλίνει έστω και στο ελάχιστο από τα συμφέροντα της Ferrari. Σίγουρα λοιπόν θα επαναφέρει στη συζήτηση θέματα όπως η χρήση τρίτου μονοθεσίου από τις ομάδες – πράγμα που επιδιώκει εδώ και χρόνια.