Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Montezemolo: Θα μείνει έως το 2016 ο Alonso

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Montezemolo: Θα μείνει έως το 2016 ο Alonso

FORMULA 1

Montezemolo: Θα μείνει έως το 2016 ο Alonso

FORMULA 1

Σίγουρος πως ο Fernando Alonso θα εξαντλήσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Ferrari, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας Luca di Montezemolo. Προσπάθησε έτσι να κατευνάσει τις φήμες που θέλουν τον Ισπανό να φεύγει ενόψει 2015.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πολλά ακούγονται για πιθανή επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη McLaren, εκεί όπου είχε ένα… επεισοδιακό πέρασμα το 2007. Παρότι στη βρετανική ομάδα δηλώνουν δημόσια πως θέλουν να τον δελεάσουν να γυρίσει πίσω, ο ίδιος αρνείται πως υπάρχει κάποια συμφωνία, το ίδιο και το νυν αφεντικό του.

«Αυτή η φημολογία για το μέλλον του Fernando, μπορεί να είναι καλή για τον Τύπο, μερικές φορές και για το κοινό. Όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Fernando και έχει συμβόλαιο με εμάς μέχρι το τέλος του 2016. Η μοναδική μου ανησυχία, αφορά στο να του παρέχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο», είπε ο Montezemolo στο περιθώριο του ετήσιου γεύματος που παραχωρεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά στο τέλος μίας χρονιάς όπου η σχέση των δύο ανδρών δοκιμάστηκε, μετά τη κριτική που άσκησε ο Alonso για την αδυναμία της Ferrari να βελτιώσει το μονοθέσιο της – κριτική που δεν έμεινε αναπάντητη από τον Montezemolo. Όμως ο Montezemolo, τοποθετήθηκε… διπλωματικά επί του θέματος.

«Τον καταλαβαίνω και του είπα πως φέτος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, χάρη στις δικές του ικανότητες, όχι χάρη στο μονοθέσιο», σχολίασε ο πρόεδρος της Scuderia Ferrari.