Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To μήνυμα του ανίκητου Lauda (video)

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To μήνυμα του ανίκητου Lauda (video)

FORMULA 1

To μήνυμα του ανίκητου Lauda (video)

FORMULA 1

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, από την οποία βγήκε για μία ακόμα φορά νικητής, έκανε μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Niki Lauda!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Αυστριακός υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση πνευμόνων η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και εδώ και περίπου ένα μήνα, έχει αφήσει το νοσοκομείο της Βιέννης και αναρρώνει στο σπίτι του.

Παρότι υπήρχε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το 2018, κρίθηκε πιο φρόνιμο να μείνει στο χώρο του. Δεν έχασε όμως την ευκαιρία να μας μιλήσει και να δώσει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Mercedes για την κατάκτηση του νταμπλ στο φετινό πρωτάθλημα της F1.

Advertisement
Advertisement

Ο μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος της γερμανικής ομάδας είπε: «Όπως ξέρετε, είχα κάποιες δύσκολες στιγμές σε ότι αφορά στην υγεία μου αλλά η υποστήριξη που έλαβα από όλους σας ήταν απίστευτη. Σηκώθηκα ταχύτερα από το κρεβάτι γιατί ένιωθα πως έπρεπε να γυρίσω σπίτι μου, στην οικογένεια μου και τους την ‘οικογένεια’ που αποτελούν όλοι οι φίλοι μου. Η επιτυχία αυτής της σεζόν, είναι αξιοπρόσεκτη, πέντε συνεχόμενοι τίτλοι… με τον Lewis πρωταθλητή ξανά, τον Bottas ανταγωνιστικό, δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Τώρα, το σημαντικό μήνυμα είναι πως θα είμαι κοντά σας σύντομα για να ξεκινήσουμε, να αντιμετωπίσουμε την πίεση για έκτη φορά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε όλο το μήνυμα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή πατώντας play!