Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μιλάει και ο Bottas με τη Renault

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μιλάει και ο Bottas με τη Renault

FORMULA 1

Μιλάει και ο Bottas με τη Renault

FORMULA 1

Ενώ περιμένουμε την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Nico Hulkenberg, έρχεται μία είδηση που σίγουρα ταράζει τα νερά αφού θέλει τη Renault F1 να βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Valtteri Bottas!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Παρότι φέτος είναι μόλις ένατη στη βαθμολογία των κατασκευαστών, με τους οδηγούς της να δυσκολεύονται ακόμα και να προκριθούν στο Q2, η γαλλική ομάδα δίνει… προοπτική για το μέλλον λόγω της εργοστασιακής υποστήριξης. Όπως λοιπόν ο Hulkenberg δελεάστηκε να αφήσει την τέταρτη αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία Force India, ίσως να κάνει το ίδιο και ο Bottas!

Ο Φινλανδός βρίσκεται στη Williams από το 2012 και εκτιμάται πως η Williams θα θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας, που έχει και για το 2017. Όμως η καθυστέρηση στην οριστικοποίηση των πλάνων της ιστορικής ομάδας, έχει αναγκάσει τον 29χρονο οδηγό να «ψάχνεται» και αλλού.

Advertisement
Advertisement

Στη λίστα υποψηφίων για τη Renault παραμένουν οι νυν οδηγοί της, Kevin Magnussen και Jolyon Palmer ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα Esteban Ocon. Βέβαια ο Γάλλος, «συνδέεται» και με τη Force India, ως Νο1 υποψήφιος σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αποχώρηση του Hulkenberg!

Σε αυτή την περίπτωση, η Force India θα εξασφάλιζε μία γενναία έκπτωση στο κόστος χρήσης μονάδων ισχύος της Mercedes, μιας και ο Γάλλος είναι «προστατευόμενός» της.