Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μία βόλτα στο COTA με τον Norris (video)

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία βόλτα στο COTA με τον Norris (video)

FORMULA 1

Μία βόλτα στο COTA με τον Norris (video)

FORMULA 1

Μπορεί το Circuit of the Americas να αποτέλεσε πεδίο θριάμβου για τον Lewis Hamilton αφού κατέκτησε και μαθηματικά τον έκτο παγκόσμιο τίτλο του, είδαμε όμως εκεί πολλές εντυπωσιακές οδηγικές παραστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Κι όχι όλες με μονοθέσια της Formula 1, όπως μαρτυρά και το video που σας παραθέτουμε σήμερα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να βρίσκεστε στο δεξί κάθισμα με έναν οδηγό της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο τιμόνι;

Σας έχουμε την απάντηση, αφού το video σας βάζει στη θέση του συνοδηγού μίας εντυπωσιακής McLaren 600LT, με τον Lando Norris στο τιμόνι! Τον υπέρ-ταλαντούχο 19χρονο οδηγό που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν!

Ο rookie της McLaren έχει συγκεντρώσει 41 πόντους στους πρώτους 19 αγώνες της καριέρας του στη Formula 1. Ειδικά στο Τέξας, τερμάτισε έβδομος και ήταν η ένατη παρουσία του σε βαθμολογούμενη θέση!

Advertisement
Advertisement

Όσο για την 600LT, παίρνει ισάριθμα άλογα από τον Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3.8lt. Η ροπή ορίζεται στα 620 Nm και τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα.

Δείτε λοιπόν τις προαναφερθείσες αρετές, με τον Norris να τιθασεύει την πανέμορφη «Βρετανίδα» στο πλαίσιο των Hot Laps της Pirelli, πατώντας play…