Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μετανιώνει για την… ειλικρίνεια ο Kubica

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετανιώνει για την… ειλικρίνεια ο Kubica

FORMULA 1

Μετανιώνει για την… ειλικρίνεια ο Kubica

FORMULA 1

Ο Robert Kubica σημείωσε τον έβδομο καλύτερο χρόνο στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας δοκιμών εξέλιξης που διεξάγονται στην πίστα της Βαρκελώνης. Όμως αυτό που συζητήθηκε περισσότερο μετά το τέλος της δράσης δεν ήταν οι επιδόσεις του αλλά το… παράπονό του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο Rally Ronde di Andora τον Φεβρουάριο του 2011, έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα για να καταφέρει να επιστρέψει στη Formula 1. Κι αυτό λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και κυρίως των περιορισμών στην κινητικότητα και τη λειτουργικότητα του δεξιού του χεριού.

Ο Πολωνός που παρότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση επίσημου οδηγού, είναι φέτος εφεδρικός στη Williams, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παραδεχόμενος πως έκανε λάθος να μιλήσει με ειλικρίνεια για την κατάσταση του χεριού του.

Advertisement
Advertisement

«Αν συνεχίσω να αλλάζω πράγματα στο μονοθέσιο, θα συνεχίσετε να λέτε πως έχω περιορισμούς. Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό το θέμα. Αν μπορώ να μπω στο μονοθέσιο και να κάνω τη δουλειά, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Προφανώς έχω περιορισμούς αλλά ποτέ δεν τους έκρυψα. Το πρόβλημα ήταν πως ήμουν υπερβολικά ειλικρινής με όλους και όλοι συνέχιζαν να μου κάνουν ερωτήσεις σχετικά. Νομίζω πως πρέπει αν σταματήσει αυτό. Νιώθω άνετα, μόνο μιλώντας με τα media δεν νιώθω άνετα», είπε ο 32χρονος.