Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

FORMULA 1

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

FORMULA 1

H Haas έκανε την έκπληξη και τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του Romain Grosjean!

Advertisement
Advertisement

Ενώ μετά τη μέτρια φετινή σεζόν η θέση του Γάλλου ήταν τουλάχιστον επισφαλής, με τον Nico Hulkenberg να παρουσιάζεται από τα media ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, η αμερικανική ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020!

Με τον Kevin Magnussen να έχει ήδη συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, η Haas θα διατηρήσει το ίδιο οδηγικό δίδυμο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! Ο Γάλλος εντάχθηκε στο δυναμικό της το 2016 ενώ ο Δανός το 2017.

Στα χρόνια συνεργασίας τους έχουν κερδίσει συνολικά 166 βαθμούς, βοηθώντας τη Haas να τερματίσει πέρυσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών – το καλύτερο πλασάρισμα της σύντομης ιστορίας της.

Advertisement
Advertisement

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο ρόδινα, με συγκομιδή 26 πόντων που έχουν κρατήσει τη Haas στην ένατη θέση. Παρ’ όλα αυτά, ο επικεφαλής της Gunther Steiner συνεχίζει να ποντάρει στη σταθερότητα.

«Η ανάγκη έμπειρων οδηγών είναι σημαντική για τη Haas και με τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen στις τάξεις μας και το 2020, εξακολουθούμε να έχουμε μία σταθερή πλατφόρμα για να αναπτυχθούμε. Ξέρουν πως εργαζόμαστε ως ομάδα και ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν πίσω από το τιμόνι», είπε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός.