Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με Bottas και Massa και το 2015 η Williams

Ελλάδα 16:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Bottas και Massa και το 2015 η Williams

FORMULA 1

Με Bottas και Massa και το 2015 η Williams

FORMULA 1

Στο Grand Prix Ιταλίας η Williams βρέθηκε ξανά στο βάθρο, αυτή τη φορά με τον Felipe Massa και τον Valtteri Bottas να τον ακολουθεί. Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για το δίδυμο που θα διατηρήσει και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Λίγο πριν τη μάχη της Μόντσα, η ιστορική ομάδα επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε εδώ και μέρες το ρεπορτάζ, ότι δηλαδή θα πορευτεί με τους ίδιους οδηγούς και το 2015.

Ο Felipe Massa που μόλις πανηγύρισε το παρθενικό του βάθρο με το λευκό μονοθέσιο, θέλει να αυξήσει τη συγκομιδή των 11 νικών στην καριέρα του. Έδωσε άλλωστε στη Williams την πρώτη της νίκη μετά από δύο χρόνια, γιατί όχι και την πρώτη νίκη!

Advertisement
Advertisement

«Απολαμβάνω την παρουσία μου στη Williams, μία ιστορική ομάδα για την οποία είμαι περήφανος να αγωνίζομαι. Φέτος επιδεικνύει την πραγματικής δυναμική και οδηγώ ένα ισχυρό μονοθέσιο που έχει βελτιωθεί σημαντικά στην πορεία της σεζόν, πράγμα ενθαρρυντικό για το μέλλον», είπε o Βραζιλιάνος.

Για τον ταλαντούχο Bottas που φέτος έχει ήδη ανέβει τέσσερις φορές στο βάθρο, σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες για την πρόθεση του να μην αλλάξει στρατόπεδο.

Advertisement

«Είμαι μέλος αυτής της ομάδας εδώ και πέντε χρόνια. Το γεγονός πως εξελιχθήκαμε και βελτιωθήκαμε μαζί, μου δίνει πολύ ευχάριστα συναισθήματα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και πως θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Ο Frank και η Claire Williams πίστεψαν σε μένα και είμαι ευγνώμων που συνεχίζουν να το κάνουν», είπε ο Φινλανδός.

Advertisement