Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Massa: Κλειδί ο Bottas για το 2016!

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Massa: Κλειδί ο Bottas για το 2016!

FORMULA 1

Massa: Κλειδί ο Bottas για το 2016!

FORMULA 1

O πολύπειρος Βραζιλιάνος οδηγός επισημαίνει πως αν μετακινηθεί ο Bottas θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών στο grid. Όπως ίσως γνωρίζετε υπάρχουν αρκετές σκέψεις αλλά όχι ειλημμένες αποφάσεις ακόμη όσον αφορά στην απομάκρυνση του Kimi Raikkonen από τη Ferrari.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Αν τελικά στην Ιταλική ομάδα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Φινλανδού πρωταθλητή φαβορί γι’ αυτή τη θέση είναι ο νεαρός συμπατριώτης του Valtteri Bottas. O οδηγός με το Νο 77 που φέτος αγωνίζεται για 3η χρονιά με επιτυχία στη Williams έχει καταφέρει ν’ ανέβει επτά φορές στο βάθρο, πέρυσι και φέτος, η τελευταία και μοναδική για το 2015 ήταν στο Καναδικό GP.

Ο Massa που ξέρει όσο λίγοι την ατμόσφαιρα στη Ferrari ανέφερε: «Ο Valtteri είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην αγορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι στο χέρι του να παραμείνει στη Williams αν θέλει. Έχει δείξει πως είναι καλός οδηγός και διαθέτει το ταλέντο που ψάχνει μια κορυφαία ομάδα. Γι’ αυτό τον ζητούν από άλλες ομάδες αλλά δεν ξέρω αν θα φύγει».

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του ο Bottas κρατά χαμηλούς τόνους και προσπαθεί για καλύτερα αποτελέσματα: «Είναι γοητευτικό να ακούγετε το όνομά σου στη Ferrari. Από την άλλη είμαι ευγνώμων στη Williams πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν ευκαιρίες τόσο σα δοκιμαστή όσο και σαν οδηγό».

Δε θα μας εξέπληττε αν στη θέση του Bottas αγωνίζονταν με τα χρώματα της Williams το 2016 η Suzie Wolff.