Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μιλάει με τη Williams o Massa

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μιλάει με τη Williams o Massa

FORMULA 1

Μιλάει με τη Williams o Massa

FORMULA 1

H αγωνιώδης προσπάθεια του Φελίπε Μάσα να εξασφαλίσει θέση επίσημου οδηγού στο grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2014 συνεχίζεται. Όπως παραδέχθηκε, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Williams.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά από οκτώ σεζόν ως επίσημος οδηγός της Ferrari, ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από το Μαρανέλο στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, παραχωρώντας τη θέση του στον Κίμι Ράικονεν που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια.

Η πιο ενδιαφέρουσα ελεύθερη θέση ενόψει 2014, είναι αυτή στη Lotus (που αφήνει κενή ο Κίμι) αλλά ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που αναγκάζει τον 32χρονο να αναζητήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Advertisement
Advertisement

«Μιλάω με κάποιες ομάδες, ανάμεσα τους και η Williams. Δεν θα πάω σε μικρή ομάδα. Θέλω να πάω σε ομάδα που να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει καλό μονοθέσιο», σχολίασε ο Μάσα.

Παράλληλα, τόνισε πως θέλει να παραμείνει στη Formula 1, με την αξία του και όχι χάρη στα χρήματα χορηγών του.

«Δεν είμαι οδηγός-χορηγός. Δεν θα πάω λοιπόν σε μία ομάδα βάσει των χορηγών μου. Θέλω να πάω κάπου όπου να δουλέψω βάσει της εμπειρίας μου και όσων έχω ήδη πετύχει στη καριέρα μου. Θέλω να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω για μία ομάδα που θα με θέλει για τις ικανότητες μου», είπε ο Βραζιάνος.

Advertisement

Ο Μάσα έχει 11 νίκες στην καριέρα του στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η τελευταία όμως πίσω στο 2008 και τον αγώνα της πατρίδας του, όπου έφτασε μία ανάσα από τη κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου.

zp8497586rq
zp8497586rq