Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Magnussen: Φέρτε πίσω τους ανεφοδιασμούς

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Magnussen: Φέρτε πίσω τους ανεφοδιασμούς

FORMULA 1

Magnussen: Φέρτε πίσω τους ανεφοδιασμούς

FORMULA 1

Ένα από τα στοιχεία της Formula 1 που βλέπουμε στην επικοινωνία μαζί σας πως λείπουν στο κοινό, είναι αυτό τον ανεφοδιασμών, που απαγορεύτηκε στο τέλος της σεζόν του 2009.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Την ίδια άποψη αποδεικνύεται πως έχουν και κάποιοι πρωταγωνιστές στις πίστες, όπως για παράδειγμα ο Kevin Magnussen. Ο οδηγός της Renault F1 (που του χρόνου μεταπηδά στη Haas), συμμετείχε σε εκδήλωση χορηγού της γαλλικής ομάδας όπου κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, τι θα επανέφερε στη σύγχρονη F1.

«Θα ήθελα να επιστρέψουν οι ανεφοδιασμοί κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θα ήταν κάτι θεαματικό και το σημαντικότερο: θα επέτρεπε περισσότερες δυνατότητες στον τομέα της στρατηγικής», είπε ο Δανός.

Advertisement
Advertisement

Μία άλλη ενδιαφέρουσα απάντησή του, αφορούσε στον ένα και μόνο κανονισμό που θα άλλαζε αν ήταν στο χέρι του. Και η απάντησή του δεν είναι και τόσο προβλέψιμη…

«Αν μπορούσα να αλλάξω ένα κανονισμό…  θα άλλαζα κάτι τους περιορισμούς σχετικά με τα όρια της αγωνιστικής διαδρομής που έχουμε φέτος. Ξέρω πως δεν είναι ακριβώς κανονισμός αλλά περισσότερο οδηγία ανάλογα την πίστα αλλά νομίζω πως αυτό κλέβει κάτι από το σπορ», είπε ο 24χρονος.