Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Lauda: O Alonso θα έφερνε προβλήματα στην RBR

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lauda: O Alonso θα έφερνε προβλήματα στην RBR

FORMULA 1

Lauda: O Alonso θα έφερνε προβλήματα στην RBR

FORMULA 1

Μιας και… λύθηκαν τα προβλήματα της δικής του ομάδας (Mercedes), o Νίκι Λάουντα άρχισε να ασχολείται με τα προβλήματα του ανταγωνισμού! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τις επιλογές των Red Bull Racing και Ferrari στο μεταγραφικό παζάρι! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο πάντα καυστικός αυστριακός, ξεκίνησε με τους πρωταθλητής, αναλύοντας γιατί θα ήταν λάθος κίνηση να στρατολογήσουν τον Φερνάντο Αλόνσο κι όχι έναν εκ των Κίμι Ράικονεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, για τη θέση που θα αφήσει κενή στο τέλος της σεζόν ο Μαρκ Ουέμπερ.

“Σίγουρα δεν πρέπει να πάρουν τον Αλόνσο. Αυτό θα έφερνε μόνο προβλήματα στην ομάδα. Με τον Φέτελ να έχει πιθανώς τέσσερις τίτλους στο ενεργητικό του, η Red Bull έχει τη πολυτέλεια να επιλέξει έναν εκ των Ράικονεν ή Ρικιάρντο και να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Ο ένας είναι καλύτερη επιλογή βραχυπρόθεσμα, ο άλλος μακροπρόθεσμα”, είπε ο Λάουντα σε συνέντευξη του στο περιοδικό AMuS.

Κι αφού κάλυψε το κεφάλαιο RBR, έπιασε τη Ferrari…

Advertisement
Advertisement

“Η Red Bull έχει το περιθώριο να ρισκάρει με την επιλογή οδηγού, η Ferrari όχι. Αν ο Ράικονεν δεν πάει στη Red Bull, η Ferrari θα πρέπει να προσπαθήσει να τον αποκτήσει, ως αντίπαλο δέος για τον Αλόνσο. Μετά από έξι χρόνια χωρίς τίτλο, υπάρχει μεγάλη πίεση στη Ferrari”, σχολίασε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1975, 1977, 1984).