Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κοντά στη Ferrari o Mick Schumacher

Ελλάδα 11:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κοντά στη Ferrari o Mick Schumacher

FORMULA 1

Κοντά στη Ferrari o Mick Schumacher

FORMULA 1

Μπορεί η Mercedes να έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της μέσω του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων Toto Wolff, όμως φαίνεται πως ο Mick Schumacher θα προτιμήσει να ενταχθεί στην «οικογένεια» της Ferrari!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Motorsport Italia, o γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή είναι πολύ κοντά στο να ενταχθεί στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari (FDA – Ferrari Driver Academy). Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει δοκιμές με τη Scuderia μέσα στο 2019!

Ο πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής Formula 3, φέτος κάνει το επόμενο βήμα συμμετέχοντας στη Formula 2 με την ομάδα της PREMA. H πρεμιέρα της σεζόν είναι στο περιθώριο του Grand Prix του Μπαχρέιν, στα τέλη Μαρτίου.

Όμως μετά θα διεξαχθούν δοκιμές εξέλιξης στο σιρκουί του Σακχίρ και εκεί δεν αποκλείεται να δούμε ξανά το όνομα Schumacher πάνω στο κόκκινο μονοθέσιο με σήμα το αλογάκι.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, 13 χρόνια μετά την αποχώρηση του πατέρα του, Michael, από το Μαρανέλο. Μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η επιλογή του 19χρονου κι αν όντως θα επαληθευτεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα.