Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κι ο Leclerc το βιολί του!

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι ο Leclerc το βιολί του!

FORMULA 1

Κι ο Leclerc το βιολί του!

FORMULA 1

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Grand Prix του Καναδά, έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, ήταν αναμφίβολα ο Charles Leclerc. Κι αυτό βαθμολογήθηκε για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο 20χρονος κατετάγη δέκατος-τρίτος το Σάββατο, οδήγησε σταθερά στον αγώνα και ανέβηκε στην κατάταξη για να τερματίσει τελικά δέκατος, κερδίζοντας έναν ακόμη βαθμό για την Alfa Romeo Sauber F1 Team. Θυμίζουμε πως ήταν έκτος στο Αζερμπαϊτζάν και δέκατος στην Ισπανία.

Ο Μονεγάσκος δήλωσε: «Ήταν ένας καλός αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, κάνουμε σπουδαία δουλειά, εδώ και τέσσερις αγώνες βελτιωνόμαστε σταθερά. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τη δουλειά του κάθε μέλους. Ήταν συναρπαστικό ν’ ανακαλύψω την πίστα του Μόντρεαλ κα απόλαυσα την οδήγηση σ’ αυτήν. Τώρα πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε όσα μάθαμε εδώ και να συνεχίσουμε σ’ αυτό το θετικό μονοπάτι και στους επόμενους αγώνες».

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον έτερο οδηγό της ελβετικής ομάδας, Marcus Ericsson, είδε την καρό σημαία δέκατος-πέμπτος.

Ο επικεφαλής της Sauber, Frédéric Vasseur, είπε σχετικά με τον αγώνα του Καναδά: «Συνολικά ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για μας. Είχαμε ξανά μονοθέσιο στο Q2 (Charles Leclerc), για 4η συνεχή φορά. Ο αγώνας επίσης ήταν καλός. Ο Charles κατάφερε να παραμείνει μπροστά από τους ανταγωνιστές του, κέρδισε θέσεις και ξανά βαθμό για την ομάδα. Ο Marcus έκανε επίσης καλή δουλειά αλλά δυστυχώς κόλλησε πίσω από ένα άλλο μονοθέσιο μετά το πιτ στοπ του. Η ομάδα έκανε ξανά πολύ καλή δουλειά, με πολύ γρήγορα πιτ στοπ. Όλα αρχίζουν ν’ αποδίδουν συνδυαστικά και δείχνουν θετικά. Κάνουμε σωστά βήματα ως ομάδα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση και για τους ερχόμενους αγώνες».