Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Και πάλι καλά λένε στη Lotus…

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και πάλι καλά λένε στη Lotus…

FORMULA 1

Και πάλι καλά λένε στη Lotus…

FORMULA 1

Μπορεί η Lotus να είχε δύο εγκαταλείψεις στον εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, όμως αυτό ήταν αναμενόμενο. Η έκπληξη ήρθε από τους γύρους που κατάφεραν να καλύψουν οι οδηγοί της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Pastor Maldonado εγκατέλειψε στον 29ο γύρο ενώ ο Romain Grosjean στον 43ο. Αμφότεροι με προβλήματα στην MGU-K της Renault.

«Από μία πλευρά, ήταν μία θετική ημέρα. Μετά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διήμερο, περίμενα στον αγώνα να κάνω μόνο 15-20 γύρους και τελικά έκανα 45 (σ.σ. 43 + τους δύο γύρους σχηματισμού). Μάθαμε πολλά και όλα όσα αλλάξαμε στο μονοθέσιο, είχαν θετικό αντίκτυπο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, όμως τουλάχιστον έμαθα περισσότερα για τα νέα ελαστικά της Pirelli, οι μηχανικοί μας ξέρουν τους τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε σχετικά με το σασί και μάθαμε πολλά για την αεροδυναμική ισορροπία του μονοθεσίου και την κατανάλωση καυσίμου. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά ακόμα με τη μονάδα ισχύος αλλά και με το σύστημα πέδησης. Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση», σχολίασε ο Grosjean.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε εδώ τι έγινε στο Grand Prix Αυστραλίας.