Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κάνει υπομονή ο Hulkenberg

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνει υπομονή ο Hulkenberg

FORMULA 1

Κάνει υπομονή ο Hulkenberg

FORMULA 1

Αλλιώς ήλπιζε να εξελιχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 για εκείνον, αλλιώς το βλέπει να εξελίσσεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Η μεταγραφή του στη Sauber δεν τον έχει βοηθήσει, καθώς φέτος το μονοθέσιο της ελβετικής ομάδας δεν είναι ανταγωνιστικό. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Είναι λίγοι οι οδηγοί που ήρθαν στη Formula 1 και είχαν εξ αρχής ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίζει αγώνες. Όμως υπήρχαν κι άλλοι, όπως για παράδειγμα ο Τζένσον Μπάτον, που ήταν πολλά χρόνια στη Honda, χωρίς να μπορεί να δείξει τις ικανότητές του καθώς το μονοθέσιο δεν ήταν αρκετά καλό. Αυτά συμβαίνουν αν και ως οδηγός, ελπίζεις και θέλεις πάντα να έχεις ένα μονοθέσιο που να μπορεί να αναδείξει τις ικανότητες σου. Χρειάζεται όμως υπομονή», δήλωσε ο Γερμανός στο περιοδικό Autosport.

Τι γίνεται όμως στην πράξη; Έχουν ήδη διεξαχθεί επτά από τους 19 αγώνες της σεζόν και ο καλύτερος τερματισμός του ήταν μόλις στην όγδοη θέση.

«Είναι μία δύσκολη χρονιά, δεν εξελίσσεται όπως περιμέναμε αλλά έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, να το κάνουμε ταχύτερο. Έχουμε ακόμα το δεύτερο μισό της σεζόν όπου πρέπει να κερδίζουμε σποραδικά βαθμούς.  Πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί να κάνουμε αυτό το βήμα βελτίωσης. Είμαι αισιόδοξος αλλά το πόσο μεγάλο θα είναι το βήμα αυτό, θα το δούμε στην πορεία», σχολίασε ο 25χρονος.

Advertisement
Advertisement