Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καλή η Wolff αλλά…

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλή η Wolff αλλά…

FORMULA 1

Καλή η Wolff αλλά…

FORMULA 1

Μπορεί στις δοκιμές που έκανε με τη Williams στο Silverstone να τα πήγε καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για το μέλλον της Susie Wolff. Το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή σε πίστα κατά τη διάρκεια επίσημων διαδικασιών, είναι ακόμα μακρινό. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε εξετάσει. Η δουλειά που θέλαμε να κάνουμε στο Silverstone είναι διαφορετική από εκείνη ενός αγωνιστικού τριημέρου”, απάντησε ο επικεφαλής μηχανικός της βρετανικής ομάδας, Τσέβι Πουχολάρ, όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Autosport για το ενδεχόμενο να δούμε τη Wolff σε ελεύθερες δοκιμές Παρασκευής κάποιου Grand Prix.

Η 30χρονη από τη Σκοτία συμπλήρωσε 89 γύρους στο τέστ νέων οδηγών και η καλύτερη επίδοση της, ήταν ένα δευτερόλεπτο πάνω από την αντίστοιχη καλύτερη του άλλου rookie που έτρεξε με τη Williams, του Ντάνι Τζουνκαντέλα.

“Έκανε καλή δουλειά. Απέφυγε τα λάθη, δεν βγήκε εκτός πίστας και σημείωσε πρόοδο με αυτά τα νέα ελαστικά. Αν είχε περισσότερα σετ, η απόδοση της είμαι σίγουρος πως θα ήταν ακόμα καλύτερη”, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Advertisement
Advertisement

Πάντως η Wolff μπορεί πλέον να κάνει αίτηση για Σούπερ Λισάνς αφού έκανε πάνω από 500 χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι της FW35. Το αν θα τη χρειαστεί, είναι άλλο θέμα…
[nggallery id=2844]