Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κακά μαντάτα για McLaren-Honda

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κακά μαντάτα για McLaren-Honda

FORMULA 1

Κακά μαντάτα για McLaren-Honda

FORMULA 1

Η έως τώρα παρουσία της McLaren-Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, σε τίποτα δεν θυμίζει την παλιά ένδοξη συνεργασία των δύο πλευρών. Στους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν, η MP4-30 έχει βαθμολογηθεί μόνο μία φορά, στο Μονακό, διά χειρός Jenson Button.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αχίλλειος Πτέρνα είναι φυσικά η ιαπωνική μονάδα ισχύος που ακόμα υστερεί τόσο σε επιδόσεις όσο και σε αξιοπιστία. Παρότι στο στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας κάνουν λόγο για σταθερή βελτίωση, ο αγωνιστικός διευθυντής Eric Boullier, παραδέχθηκε πως σιγά-σιγά, τα προβλήματα αναμένεται να έχουν αντίκτυπο και στη σεζόν του 2016.

«Δεν είμαι σίγουρος για το αν έχει ήδη επηρεαστεί αρνητικά η προσπάθειά μας για το επόμενο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα αυτό θα συμβεί σύντομα. Έχουμε χάσει πολύ και πολύτιμο χρόνο στην πίστα, τόσο στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης όσο και στους αγώνες, με τις συνεχείς εγκαταλείψεις. Κάθε γύρος που χάνεις, αποτελεί χαμένο έδαφος», παραδέχθηκε ο Γάλλος.

Advertisement
Advertisement

Eric Boullier640

Παράλληλα, ο Boullier παραδέχθηκε πως έως τώρα, η προσοχή της McLaren-Honda είναι περισσότερο στραμμένη στην αξιοπιστία, παρά στις επιδόσεις.