Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Και η Honda στο Milton-Keynes

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και η Honda στο Milton-Keynes

FORMULA 1

Και η Honda στο Milton-Keynes

FORMULA 1

Δημοφιλής αποδεικνύεται η περιοχή του Μίλτον-Κινς, που βρίσκεται περίπου μία ώρα έξω από το Λονδίνο στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί βρίσκεται η έδρα της πρωταθλήτριας Red Bull Racing, εκεί αναμένεται να έχει την έδρα της και η Honda F1! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία επιστρέφει στη Formula 1, παρέχοντας κινητήρες στη McLaren από το 2015. Η ύπαρξη μίας βάσης επί βρετανικού εδάφους και σχετικά κοντά στο Πάραγκον όπου είναι το Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren, ήταν απαραίτητη. Επιλέχθηκε λοιπόν η συγκεκριμένη τοποθεσία, με τις εγκαταστάσεις να είναι λειτουργικές από τον Ιούνιο του 2014.

Η κατασκευή και η εξέλιξη των κινητήρων της Honda, θα γίνεται πάντως επί ιαπωνικού εδάφους.

“Με την επιβεβαίωση της ύπαρξης λειτουργικής βάσης στη Μεγάλη Βρετανία, το εγχείρημα μας αποκτά πιο σαφείς βάσεις. Για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες των υποστηρικτών μας, θα επιταχύνουμε το πρόγραμμα εξέλιξης, ώστε να επαναφέρουμε τον ήχο των Honda κινητήρων στη πίστα, το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο Γιασουχίσα Αράι, επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement