Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ήθελε βάθρο ο Kvyat

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ήθελε βάθρο ο Kvyat

FORMULA 1

Ήθελε βάθρο ο Kvyat

FORMULA 1

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Daniil Kvyat το Grand Prix του Μεξικού που έλαβε χώρα στο Autodromo Hermanos Rodriguez καθώς ένιωθε πως άξιζε κάτι παραπάνω!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Ρώσος εκκίνησε τέταρτος και τερμάτισε τέταρτος, πίσω από τις δύο Mercedes και τη Williams του Valtteri Bottas. Κι αν οι δύο W06 Hybrid ήταν σε δικό τους αγώνα, ο Φινλανδός επωφελήθηκε του αυτοκινήτου ασφαλείας για να περάσει τον οδηγό της Red Bull Racing.

«Σε ομαδικό επίπεδο κάναμε τέλεια δουλειά σήμερα. Κερδίσαμε πολλούς βαθμούς, μετά από έναν καλό αγώνα. Η μάχη για το βάθρο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μαχόμασταν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε από την πίστα, δεν είχα την απαιτούμενη ταχύτητα στην ευθεία και ο Bottas με πέρασε εύκολα. Είναι κρίμα που τελικά δεν ανέβηκα στο βάθρο. Νόμιζα πως θα τα κατάφερνα και θεωρώ πως το άξιζα. Ίσως χωρίς το αυτοκίνητο ασφαλείας τα πράγματα να ήταν αλλιώς αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί όλο το τριήμερο και η πίστα μας ταίριαζε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε εμάς και το μέλλον μας», είπε ο 21χρονος.

Advertisement
Advertisement

Με τους βαθμούς της τέταρτης θέσης, ο οδηγός από την Ούφα έφτασε τους 88 και είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας οδηγών.

mex15-stadium-a640