Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ήταν τυπικό το θέμα Vettel

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ήταν τυπικό το θέμα Vettel

FORMULA 1

Ήταν τυπικό το θέμα Vettel

FORMULA 1

Η είδηση της προηγούμενης εβδομάδας αφορούσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Red Bull Racing. Εξέλιξη που σύμφωνα με τον επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ, ήταν αναμενόμενη… «Ήταν περισσότερο τυπικό το θέμα. Έχουμε πολυετή συμφωνία με τον Σεμπάστιαν και θεωρήσαμε πως ήταν ιδανική στιγμή και για τις δύο πλευρές, ώστε να την επεκτείνουμε για έναν ακόμα χρόνο», δήλωσε ο Βρετανός στο AP.

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει… ταύρος, τουλάχιστον έως το 2015. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί όμως οι όροι της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών».

«Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου είναι εμπιστευτικές. Όμως το γεγονός ότι υπέγραψε επέκταση, δείχνει τη δέσμευση του προς τη Red Bull και ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και μετά το 2015. Έχει πάρει 29 νίκες με μονοθέσια σχεδιασμένα από τον Άντριαν Νιούι και ακόμα μεγαλώνει και εξελίσσεται ως οδηγός. Απολαμβάνει το εργασιακό του περιβάλλον και εμείς απολαμβάνουμε να τον έχουμε μαζί μας και να δουλεύουμε μαζί του. Είναι μία αποτελεσματική συνεργασία», σχολίασε ο Χόρνερ.

Advertisement
Advertisement