Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ήταν… συνοδευόμενος ο Alonso!

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ήταν… συνοδευόμενος ο Alonso!

FORMULA 1

Ήταν… συνοδευόμενος ο Alonso!

FORMULA 1

Ο Fernando Alonso συνηθίζει να έχει… ψυχολογική στήριξη από τα αμόρε του όταν βρίσκεται στην πίστα. Είτε στις δοκιμές εξέλιξης, είτε στους αγώνες. Μόνο που αυτή τη φορά, η επίσημη πρώτη του με τη McLaren ήταν και η επίσημη πρώτη με τη Lara Alvarez σε πίστα της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πριν από σχεδόν ένα μήνα σας είχαμε παρουσιάσει την… εκρηκτική πλευρά της 29χρονης, με φωτογραφίες που δικαιολογούν το γιατί αντικατέστησε τη Dasha Kapustina στο πλευρό του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή (μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ).

H Ισπανίδα τηλεοπτική ρεπόρτερ λοιπόν, συνόδευε τον Alonso στο τετραήμερο τεστ που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα, με το ζευγάρι να κάνει μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του, περνώντας αρκετές ώρες στο motorhome της McLaren.

Σίγουρα ο Ron Dennis δεν είναι λάτρης των… τρυφερών στιγμών μέσα στο χώρο φιλοξενίας της ομάδας

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε τα επίπεδα αξιοπιστίας της νέας MP4-30, δεν επέτρεψαν στον 33χρονο να περάσει πολύ χρόνο στην πίστα αφού συμπλήρωσε μόλις 6 γύρους τη Δευτέρα και 32 την Τετάρτη.

Δύσκολο το ξεκίνημα για τη McLaren-Honda καθώς ήταν η ομάδα που κάλυψε τα λιγότερα χιλιόμετρα στο τετραήμερο τεστ στη Χερέθ