Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ιστορίες διακοπών… «θρίλερ»

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιστορίες διακοπών… «θρίλερ»

FORMULA 1

Ιστορίες διακοπών… «θρίλερ»

FORMULA 1

Το Grand Prix Ουγγαρίας αποτελεί παρελθόν, οι διακοπές για τα μέλη του μαγικού κόσμου της Formula 1 ξεκίνησαν! Επειδή όμως αυτές δεν εξελίσσονται πάντα ιδεατά, ο Μαρκ Ουέμπερ και ο επικεφαλής της Red Bull Racing Κρίστιαν Χόρνερ, μοιράζονται μερικές… δυσάρεστες εμπειρίες. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μαρκ Ουέμπερ: «Οι χειρότερές μου διακοπές; Ήταν σε ένα ταξίδι στα Μπόρα-Μπόρα πριν από μία δεκαετία. Η Αν (σ.σ. η αγαπημένη του) ήθελε πάντα να πάει εκεί αλλά χρειάστηκε πάρα, πάρα πολύς χρόνος για να φτάσουμε εκεί. Δεν νομίζω πως έχω ταξιδέψει ποτέ τόσο μακριά. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο και δεν συναντήσαμε αυτό που περιμέναμε. Ο καιρός ήταν συνέχεια χάλια και είμαι σίγουρος πως στη διπλανή βίλα γύριζαν ταινία πορνό! Ότι θα έπρεπε να είναι ωραίο, απλά… δεν ήταν! Ήταν ένα από τα χειρότερα ταξίδια μου, επέστεψα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει και δεν έχω ξαναπάει από τότε».

Χόρνερ: «Ήμουν 19 ετών και πήγα για κάμπινγκ με τη πρώτη μου κοπέλα στο Πορτ Γκριμό. Υποτίθεται πως θα ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα αλλά δυστυχώς άλλοι… 25.000 άνθρωποι είχαν την ίδια ιδέα! Στριμωχτήκαμε δίπλα σε σκηνές γεμάτες ανθρώπους που ρεύονταν και έκλαναν! Παραπονεθήκαμε πως η σκηνή δεν ήταν αρκετά καθαρή, με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος στο κάμπινγκ να ρίξει ένα κουβά νερό μέσα σε αυτή! Θεώρησε πως έτσι την είχε καθαρίσει! Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ήταν επιτυχημένο ταξίδι και νομίζω πως λίγο μετά από αυτό, χώρισα με την κοπέλα μου».

Επόμενο Σαββατοκύριακο δράσης για τη Formula 1, στις 24-25 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement